Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Uruchom grę z innej platformy na Androidzie

Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Postprzez kuba08 » 18:58 23 kwi 2014

Bardzo chcialbym miec heroes 3 na android a vcmi mi nie dziala.Kupilem prog
ram dosbox turbo lecz nie wiem jak uruchomic heroes 3 .Czy ktos moglby wytlumaczyc mi prostym jezykiem jak to zrobic? Będe bardzo wdzięczny.
kuba08

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Postprzez EcoRicardo2587 » 12:17 01 lip 2015

Aj szkoda, że Ci nikt nie wytłumaczył..Bo ja też tego szukałem, tej odpowiedzi szukałem jak to należy emulować. Przede wszystkim mi się tak wydaję, że to forum nie jest od takich pytań i mi się tak wydaję, że to forum nie jest aż takie potrzebne na emulacje.
EcoRicardo2587

 
Posty: 4
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: Sony Xperia E dual
Operator: 3

Reklama

Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Postprzez looqoos » 14:15 27 lip 2015

forum jest od każdych pytać :)
looqoos

 
Posty: 3
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Postprzez koteknaplotek » 23:09 02 sie 2015

znajdź odpowiednią ścieżkę, zapytaj się w lokalnym sklepie komputerowym, czasem się znają.
koteknaplotek

 
Posty: 4
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: alcatel
ROM: 3
Operator: bez

Reklama

Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Postprzez klucznik13 » 15:58 16 lis 2015

uwielbiam heroes 3 :) na pewno coś znajdziesz


stacje lutownicze
Ostatnio edytowano 14:08 10 lis 2016 przez klucznik13, łącznie edytowano 1 raz
klucznik13

 
Posty: 39
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Postprzez krele » 12:50 05 paź 2016

emulacja nie jest trudna tylko trzeba cierpliwości :)
krele

 
Posty: 2
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Postprzez WormsArmagedon » 14:00 17 paź 2016

pytać każdy może ;)

_________________________________
wideo mikroskop
WormsArmagedon

 
Posty: 57
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Postprzez Heniek1298 » 15:52 24 lis 2016

heroes <3 moja miłość dzieciństwa


lupy podświetlane
Heniek1298

 
Posty: 108
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: Apple 6s
Operator: Play

Reklama

Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Postprzez ela21 » 10:33 29 lis 2016

moja tez miłosc
ela21

 
Posty: 6
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Postprzez klarun » 14:08 02 sty 2017

pamietam jak sie w to grało długimi godzinami :)
klarun
Avatar użytkownika
 
Posty: 1
Lokalizacja: Kraków
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo

Postprzez RandalllBruth » 16:26 02 sty 2017

No dobra, to to już wiem. Tylko nie moge znaleśc adresu na stronie n-gage. Wie ktos gdzie on jest?
RandalllBruth

 
Posty: 8
Lokalizacja: Poland
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: 86924552747
ROM: La de Don jeep

Reklama

Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Postprzez arkadiusz22 » 11:08 07 lip 2018

Jakbym wiedział jak się te gry emuluje to na pewno bym ci pomógł.
arkadiusz22

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama


Powrót do Emulatory



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama
ANDROID-FORUM.PL
">