iGO MyWay

Dotrzyj do celu z Androidem
arkadiusz20063
Posty: 8
Rejestracja: 17:31 20 sty 2011
Telefon: htc desaire
Operator: play
Re: iGO MyWay

Post autor: arkadiusz20063 » 02:09 21 sty 2011

A czy ma ktoś może link do iGo 800x480 będę wdzięczny



Awatar użytkownika
Neo
Zasłużony
Zasłużony
Posty: 463
Rejestracja: 22:23 06 sty 2011
Telefon: Samsung Galaxy S / Samsung Google Nexus S i9023 SL
ROM: 2.3.5 / 2.3.7
Operator: Plus /T-mobile
Kontakt:
Re: iGO MyWay

Post autor: Neo » 20:17 21 sty 2011

Nie lepiej jest zainstalować Aurę ? (dostępna na tym forum) i ściągnąć przez wi-fi mapę z głosami itp?


http://androidos.webig.pl
Samsung Galaxy S GT-i9000 Rom: 2.3.7 CyanogenMod 7.1.0
Samsung Google Nexus S i9023 SL Rom: 2.3.5 MIUI 1.10.7

Mesjash
Spec
Spec
Posty: 745
Rejestracja: 18:50 12 lis 2010
ROM: Windows Phone 8
Re: iGO MyWay

Post autor: Mesjash » 21:35 21 sty 2011

To tak, wstawiam wersję 800x480. Oczywiście nie wiem czy działa, bo nie mam na czym sprawdzić.
Instrukcja jak w pierwszym poście.
Możesz użyć pliku .apk z poniższej wstawki, a zawartości karty SD z pierwszego posta
lub
zainstalować to z linka poniżej i podmienić mapę na tą ze wstawki z pierwszego posta.
Daj znać, czy poszło i jakim sposobem - tak dla potomnych.
Upload zrobiłem przed chwilą:

Kod: Zaznacz cały

http://depositfiles.com/files/su2aej13v
Ostatnio zmieniony 17:51 22 sty 2011 przez Mesjash, łącznie zmieniany 1 raz.



arkadiusz20063
Posty: 8
Rejestracja: 17:31 20 sty 2011
Telefon: htc desaire
Operator: play
Re: iGO MyWay

Post autor: arkadiusz20063 » 14:10 22 sty 2011

Witam, Pobrałem plik i w całości go zainstalowałem zamieniając poprzednią wersję. Ta igo jest po angielsku ale to nie jest większy problem ponieważ wystarczy przekopiować plik znajdujący się w "iGoAndroid\iGO\content\lang" pod nazwą "Lang_Polish.gro" w to samo miejsce w nowym iGo 800x480 i już wszystko jest si.
Nie testowałem jeszcze jej w terenie ale mam nadzieję, że również jest ok jak jej "mniejsza" poprzedniczka, której używałem.

Jestem już po pierwszym teście i wszystko jest ok ale ta wersja jest z mapa Węgier. Zainstalowałem nowy plik .apk a folder iGo pozostawiłem bez zmian. Działa bez zarzutów

Dziękuje Mesjash
Ostatnio zmieniony 01:57 23 sty 2011 przez arkadiusz20063, łącznie zmieniany 1 raz.



Mesjash
Spec
Spec
Posty: 745
Rejestracja: 18:50 12 lis 2010
ROM: Windows Phone 8
Re: iGO MyWay

Post autor: Mesjash » 17:49 22 sty 2011

Dzięki za info, skoro jest full screen, z działaniem nie powinno być problemu.
Kolega mikus pytał o wersję dla ZTE Blade
viewtopic.php?f=9&t=621&start=15#p3495
Tam zdaje się też jest 480x800. Sugeruję wypróbować rozwiązanie przedstawione przez arkadiusz20063 w poście wyżej.



mikus
Posty: 2
Rejestracja: 23:24 11 sty 2011
Telefon: ZTE Blade
Operator: Play
Re: iGO MyWay

Post autor: mikus » 18:10 26 sty 2011

Wielkie dzięki, tak jak kolega wyżej pisał jest to po angielsku i z mapą Węgier, ale najważniejsze, że działa na całym ekranie.

Jeszcze raz dzięki!

Pozamieniałem i pododawałem kilka plików z normalnej wersji IGO (m.in. głosy, mapy, POI) i wszystko jest cacy :)

U mnie w ZTE Blade działa jak należy.



hades27
Posty: 24
Rejestracja: 21:22 11 lis 2010
Telefon: LG GT540 Swift
ROM: 2.1
Operator: Plus
Re: iGO MyWay

Post autor: hades27 » 13:54 19 mar 2011

nie macie może nowej mapy polski i europy bardzo proszę o pomoc



matt21
Posty: 2
Rejestracja: 13:55 30 kwie 2011
Re: iGO MyWay

Post autor: matt21 » 09:26 02 maja 2011

Również bym prosił o najnowszą mapkę Polski.



andreass2
Posty: 8
Rejestracja: 18:26 14 lip 2011
Telefon: htc wirdfire
Operator: 3
Re: iGO MyWay 8.4.2.124036

Post autor: andreass2 » 21:21 14 lip 2011

zoon02 pisze:Witam mam pytanko czy posiada kos tenprogramik w rozdzielczosci 320X240 poniewaz na moim htc wildfire nie widze calego ekranu jak wlacze tylo jakies 3/4 i w sumie nic nei da sie zrobic
tak ja mam tylko nie wiem jak wysłać



andreass2
Posty: 8
Rejestracja: 18:26 14 lip 2011
Telefon: htc wirdfire
Operator: 3
Re: iGO MyWay

Post autor: andreass2 » 18:33 22 lip 2011

bardzo prosze o pomoc.mam htc wirdfire,a na nim wgrane igo 8.4.2.szukam juz od paru dni mojego problemu,ale niestety nic nie zyskałem z tego szukania.mój problem to,speedcamera ,mianowicie ostrzega mnie gdy przekroczyłem prędkość,ale nie informuje mnie o zblizającym się radarze(chodzi o ostrzeżenie głosowe).utworzyłem plik AUDIO w IGO i wgrałem głosy,ale nadal nic nie słysze ani piknięcia.bardzo prosze pomóżcie jak to zrobic ,i co trzeba zrobic i co dograć żeby wszystko śmigało WIELKIE DZIĘKI proszę o w miarę szybką odpowiedż



oczek666
Posty: 8
Rejestracja: 10:49 28 cze 2011
Telefon: Motorola Milestone
ROM: CM7 RC10 11.06 od Nko99
Operator: ERA--> PLAY
Lokalizacja: Łódź
Re: iGO MyWay

Post autor: oczek666 » 12:04 04 sie 2011

Czy mozna to ustrojstwo odpalic na pelny ekran na Milestone WVGA, teraz jak to wlaczam to mam wszystko upchniete w lewym gornym rogu ekrany, w ustawieniach nie widze mozliwosci zmiany rozdzialki wiec pewnie trzeba szukac innej wersji tego programu :/
Edit: Niezauwazylem wstawki od Mesiash'a zaraz pociagne i zobacze co bedzie, tylko ciut lekka 50MB a ta wyzej 200MB, pewnie bez map i glosow :/



gadula85
Posty: 2
Rejestracja: 18:23 18 paź 2011
Telefon: samsung tab 7c
Operator: era
Re: iGO MyWay

Post autor: gadula85 » 00:15 19 paź 2011

Witam potrzebuje pomocy mam igo 8 na andreoid ale mam tel samsung galaxy tab 7 i instaluje sie ale wyskakuje błąd ze nie ma rozdzielczości co zrobić????



Mesjash
Spec
Spec
Posty: 745
Rejestracja: 18:50 12 lis 2010
ROM: Windows Phone 8
Re: iGO MyWay

Post autor: Mesjash » 22:14 19 paź 2011

Znależć odpowiednią skórkę, ale będzie trudno.

Sent from my GT540 using Tapatalk



michu.gio
Posty: 1
Rejestracja: 23:56 13 lis 2011
Telefon: gio
Operator: play
brak wiedzy, pomocy

Post autor: michu.gio » 03:09 16 lis 2011

sprawa jest taka, że, My iGO śmiga ładnie sie zainstalowało i wogóle pięknie ale po wpisaniu celu trasy owszem pokaże tą trase ale strzałeczka na mapie która jest niby mną wogóle nie startuje z miejsca, nie kieruje jak mam jechac, przejade 10 km i nic zero reakcji stoi w miejscu mój telefon to samsung galaxy gio proszę o pomoc z góry dzięki



pawel1342
Posty: 1
Rejestracja: 13:31 17 lis 2011
Telefon: x8
Operator: PLAY
Re: iGO MyWay

Post autor: pawel1342 » 13:37 17 lis 2011

pytanie jakie macie budynki są bloki jak w automapie bo ja mam na x8 i w lublinie nic nie ma tych budynkow




ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post