Sygic Aura

Dotrzyj do celu z Androidem

Re: Sygic Aura

Postprzez respublikamroja » 20:27 24 maja 2011

<ciach>
Może jakaś recenzja? Fajnie by było przeczytać jakieś porównanie :)

 Notatka moderatora
 Nie cytujemy poprzedniego posta// bolo 
respublikamroja
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 268
Lokalizacja: Posen
Podziękował : 9
Otrzymał podziękowań: 15
Telefon: co miesiąc inny
ROM: co kilka dni inny
Operator: Orange

Reklama

Re: Sygic Aura

Postprzez suchjy » 15:40 14 cze 2011

noja napisał(a):Witam.Mam od niedawna Aure i uwazam ze pomimo wad jest calkiem fajna,ale do sedna.Moje pliki "waza" aplikacja ok. 3.3 Mb,mapy pobrane Polski ok.80 Mb,a na forum wszyscy pisza o jakims 300 Mb.Moze mi ktos powiedziec skad ta roznica?Moze ja mam jakas niepelna mape? Pozdrawiam wszystkich MAGI

Jak uruchamia się pierwszy raz nawigacje faktycznie pokazuje ze mapa Polski waży tylko 80 MB. Ale podczas pobierania musi ściągać jakieś dodatkowe materiały bo pokazuje , ze pobiera około 300 MB.
suchjy

 
Posty: 1
Podziękował : 1
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: HTC Desire

Re: Sygic Aura

Postprzez Neo » 10:33 24 cze 2011

Sygic Navigator 11.0.2


- Poprawiono stabilność na telefonach Samsung i HTC.
- Możliwość uruchomienia nawigacji bez karty SIM

Po instalacji aplikacja pobiera 565kb danych

Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników:
Musisz się zarejestrować, aby zobaczyć co jest tutaj napisane.
http://androidos.webig.pl
Samsung Galaxy S GT-i9000 Rom: 2.3.7 CyanogenMod 7.1.0
Samsung Google Nexus S i9023 SL Rom: 2.3.5 MIUI 1.10.7
Neo
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 463
Podziękował : 14
Otrzymał podziękowań: 43
Telefon: Samsung Galaxy S / Samsung Google Nexus S i9023 SL
ROM: 2.3.5 / 2.3.7
Operator: Plus /T-mobile

Re: Sygic Aura

Postprzez dr.matty » 19:00 25 cze 2011

mam pytanko, wrzuciłem przez bluetooth ten plik i odpaliłem zainstalował sie i ciagne mapy a pozniej ? trzeba wyłączyc tel czy cos ? dzieki za odp
dr.matty

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Sygic Aura

Postprzez Neo » 09:55 26 cze 2011

Nie.. Jak ściągniesz mapę Aura Downloader - to z niej wychodzisz i wchodzisz przez Aurę.
I gra gitarra ;)
http://androidos.webig.pl
Samsung Galaxy S GT-i9000 Rom: 2.3.7 CyanogenMod 7.1.0
Samsung Google Nexus S i9023 SL Rom: 2.3.5 MIUI 1.10.7
Neo
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 463
Podziękował : 14
Otrzymał podziękowań: 43
Telefon: Samsung Galaxy S / Samsung Google Nexus S i9023 SL
ROM: 2.3.5 / 2.3.7
Operator: Plus /T-mobile

Re: Sygic Aura

Postprzez mariusz.f » 21:28 17 lis 2011

Ściągnąłem, skopiowałem na pamięć sd, ale gdy klikam na to, żeby zainstalować, wyskakuje "WYSTĄPIŁ PROBLEM PODCZAS ANALIZY PAKIETU."

ok, poszło z drugiego linka
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników:
Musisz się zarejestrować, aby zobaczyć co jest tutaj napisane.


A jednak wciąż jest problem! Siedziałem dzisiaj godzinę na WIFI i pobrało mapę Polski. Jednak po uruchomieniu Aury, trwa inicjalizacja, po czym wywala mi aplikację do menu głównego telefonu! Co się dzieje? Dodam, że posiadam wersję 2.1.2.

Ale mieszam :) Już działa. Pobrałem wersję 3.0 (
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników:
Musisz się zarejestrować, aby zobaczyć co jest tutaj napisane.
), do tego na nowo mapy (ale już w domu przez telefon- 203MB! :/ ) i działa! :)
mariusz.f

 
Posty: 2
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 1
Telefon: Samsung Galaxy S2
Operator: Plus GSM

Re: Sygic Aura

Postprzez mariusz.f » 22:16 18 lis 2011

carcito napisał(a):
leito3001 napisał(a):mam pytanko... czy do tej nawigacji może sa jakieś dodatkowe glosy??


Oto pasujące głosy które trzeba wrzucić do folderu"Aura"<"Res"<"Voices"

ściągnąłem Knapika i Hołka i przy wyborze test działa, ale w podczas nawigacji cisza ( tak samo jest z oryginalnym głosem polskim).

Za ten post autor mariusz.f otrzymał podziękowanie od:
Trefagmenna
mariusz.f

 
Posty: 2
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 1
Telefon: Samsung Galaxy S2
Operator: Plus GSM

Re: Sygic Aura

Postprzez defyer » 16:29 29 gru 2011

Witam. Mam problem, z którym nie mogę sobie poradzić. W każdej wersji (próbowałem już chyba wszystkie) gdy próbuję pobrać mapę z downloadera to najpierw się ładuje tak jak powinno być jednak potem zamiast pokazać dostępne kontynenty, pokazuje się komunikat
"We are sorry. The operation timed out. Please try downloading later. If the issue persists contact our support team at sygic.com/support"
.
Wydaje mi się, że wszystko robię dobrze, bo już nieraz instalowałem tę aplikację i zawsze działało aż pewnego dnia, gdy chciałem pobrać mapę nowego państwa na swój telefon pojawił się taki komunikat. Teraz wgl. nie mogę zainstalować Aury. Czy ktoś jeszcze miał podobny problem? Zaczynam przypuszczać, że są to działania Sygica przeciw pirackiemu oprogramowaniu.

Mam dobre połączenie z internetem przez wi-fi więc to nie może być przyczyną.

Pozdrawiam.
defyer

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: Defy

Re: Sygic Aura

Postprzez krl » 11:44 04 sty 2012

Podobny problem jak u kolegi :/ miałem na dysku mapy zassane poprzednio przy trial-owej wersji, niestety nie są zgodne z wersją w telefonie
Jak pobrać mapy? ma ktoś jakiś pomysł? :help:

Problem rozwiązany :D
pobrany Sygic 11.2.0 trochę zmieniony ale wszystko działa poprawnie i można pobierać mapy :)
Wersja zcrackowana więc nie ma problemu ;)

http://www.filesonic.com/file/irHFLQK

Za ten post autor krl otrzymał podziękowanie od:
Clasketle
krl

 
Posty: 1
Lokalizacja: KrK
Podziękował : 1
Otrzymał podziękowań: 1
Telefon: GT-S5830
Operator: P4

Re: Sygic Aura

Postprzez mariusz » 23:23 10 mar 2012

na lg gt540 dziala bez problemu.. tylko mapa polski zajmuje prawie 90 mega a niemiec ponad 300 -mamy tak malo dróg?
mariusz

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: lg gt540
Operator: plus

Re: Sygic Aura

Postprzez RAFALW » 15:29 02 kwi 2012

Zainstalowałem i wyskakuje aktualizacja-czy aktualizować czy zostawić jak jest-pozdrawiam
RAFALW

 
Posty: 1
Podziękował : 1
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Sygic Aura

Postprzez robert1209 » 00:06 04 kwi 2012

Witam,
Czy posiada ktos może linka lub kod instalujący najnowsza nawigacje Sygic Aura 3.0 albo sygic Aura Professional? Będę wdzięczny.
Pozdrawiam
robert1209

 
Posty: 26
Podziękował : 1
Otrzymał podziękowań: 3
Telefon: LG P500

Re: Sygic Aura

Postprzez robert1209 » 10:02 06 kwi 2012

Takie pytanie czy jest jakaś aktualizacja mapy na SYgic Aura ? Bo jak sami wiemy Nasz kraj prężnie się rozbudowywuje :D i czasem Sygic nie wie jak prowadzić? czy są może już mapy z końca 2011 albo z początku 2012 roku?
Pozdrawiam
robert1209

 
Posty: 26
Podziękował : 1
Otrzymał podziękowań: 3
Telefon: LG P500

Re: Sygic Aura

Postprzez AREK198 » 19:01 07 cze 2012

mam taki problem. Mam Samsunga Galaxy Y i Aura działała dobrze,jedynie tel sie zawieszał. Po naprawie wgrywam Aure, ale lektora mam w języku angielskim. Wgrywałem kilka razy różne Aury,formatowałem karte pamięci i nadal to samo. Gdy był oryginalny system,ten z przed naprawy,to działało dobrze. Co to morze być????
AREK198

 
Posty: 3
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Sygic Aura

Postprzez xmatir » 14:16 21 cze 2012

Mam wersje 11.2.5 scrackowana chyba bo oprócz instalacji nic nie musiałem robić, czy da się ją aktualizować z marktetu, czy wtedy coś sie zablokuje?
xmatir

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: SE Neo V
Operator: Play

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nawigacja



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

  • Reklama
ANDROID-FORUM.PL
">