lg g3 dual 32b brak lte?

ROMy na platformę Android

lg g3 dual 32b brak lte?

Postprzez kaspers2 » 00:48 30 mar 2015

Witam posiadam lg g3 D858HK dual 32 gb po uzytkowaniu użytkowaniu stwierdzam ze brak w nim lte wiem ze mam wgrac firmware tylko teraz jaki jaka wersje do mego modelu? Prosze o rady
kaspers2

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: lg g3 dual 32b brak lte?

Postprzez varlos » 14:29 14 wrz 2015

A masz w ogóle kartę sim obsługującą lte? I masz włączone lte w telefonie? Powinno działać fabrycznie.
varlos

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: lg g3 dual 32b brak lte?

Postprzez dubnik » 23:17 16 maja 2016

Powinno działać fabrycznie.
dubnik

 
Posty: 2
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: 21464320

Reklama

Re: lg g3 dual 32b brak lte?

Postprzez karinamy » 18:13 20 mar 2017

czesc
karinamy

 
Posty: 2
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: lg g3 dual 32b brak lte?

Postprzez beniudan » 13:55 29 maja 2017

xxxxxxxx
beniudan

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: lg g3 dual 32b brak lte?

Postprzez dukan » 19:07 18 lip 2017

ma lte tylko karta Ci nie obsluguje lte :)
dukan

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: lg g3 dual 32b brak lte?

Postprzez tamiss » 10:59 24 lip 2017

^D^ ^D^
tamiss

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: lg g3 dual 32b brak lte?

Postprzez pelkaczka » 12:18 01 sie 2017

:chory: :ziew: ^D^
pelkaczka

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: lg g3 dual 32b brak lte?

Postprzez adek234 » 11:22 10 sie 2017

ale dlaczego jest brak

_________________________
POŻYCZKA ONLINE
adek234

 
Posty: 1
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama


Powrót do ROMy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama
ANDROID-FORUM.PL
">