UnROOT waszego G1

Re: UnROOT waszego G1

Postprzez darnox » 20:59 07 lut 2011

1.Dziwne, wygląda na to, że plik system jest zepsuty, ale u mnie wszystko działało... spróbuj pobrać z innego linka.
2.Istnieje taka opcja ;) Ale zacina się jak już wejdziesz do recovery czy przed?
darnox
Avatar użytkownika
Moderator
 
Posty: 432
Lokalizacja: Elbląg
Podziękował : 4
Otrzymał podziękowań: 49
ROM: cały czas zmieniam :)
Operator: Orange

Re: UnROOT waszego G1

Postprzez pabloskn » 21:04 07 lut 2011

zacina sie podczas napisu "android" ale sugerujesz zeby sciagnac z innego portalu cy innego forum te pliki?
pabloskn

 
Posty: 17
Podziękował : 3
Otrzymał podziękowań: 1
Telefon: HTC G1
Operator: Orange

Reklama

Re: UnROOT waszego G1

Postprzez darnox » 21:09 07 lut 2011

Ta strona do której jest link wrzuca ten sam plik na inny serwis i właśnie o ten serwis mi chodzi ;) Czyli nie zacina się przy włączaniu recovery, a przy włączaniu systemu.
darnox
Avatar użytkownika
Moderator
 
Posty: 432
Lokalizacja: Elbląg
Podziękował : 4
Otrzymał podziękowań: 49
ROM: cały czas zmieniam :)
Operator: Orange

Reklama

Re: UnROOT waszego G1

Postprzez pabloskn » 21:16 07 lut 2011

no tak ale tylko w wypadku gdy chce wlaczyc recover :) sprawdzalem z innego serwisu i jak juz na jakims jeszcze pliki sa to jest to samo ;/ jakas propozycja?
pabloskn

 
Posty: 17
Podziękował : 3
Otrzymał podziękowań: 1
Telefon: HTC G1
Operator: Orange

Reklama

Re: UnROOT waszego G1

Postprzez darnox » 21:30 07 lut 2011

Sprawdź wszystkie adresy, które wpisujesz. Sprawdź czy jak na telefonie wchodzisz do Fastboot (Aparat+Power) masz napis FASTBOOT USB. Na razie nic więcej mi nie przychodzi do głowy.
darnox
Avatar użytkownika
Moderator
 
Posty: 432
Lokalizacja: Elbląg
Podziękował : 4
Otrzymał podziękowań: 49
ROM: cały czas zmieniam :)
Operator: Orange

Reklama

Re: UnROOT waszego G1

Postprzez pabloskn » 21:31 07 lut 2011

wlasnie pisze fastboot usb :/ nie rozumie tego a bez recovera raczej nie dam rady wgrac innego romu... :/
pabloskn

 
Posty: 17
Podziękował : 3
Otrzymał podziękowań: 1
Telefon: HTC G1
Operator: Orange

Reklama

Re: UnROOT waszego G1

Postprzez darnox » 21:45 07 lut 2011

To ściągnij z neta recovery, jeśli nie pójdzie (najlepiej RA albo clockwork mod) i wgraj przez fastboot
Kod: Zaznacz cały
Kod ukryty dla gości. Zarejestruj się aby zobaczyć treść tego kodu.
darnox
Avatar użytkownika
Moderator
 
Posty: 432
Lokalizacja: Elbląg
Podziękował : 4
Otrzymał podziękowań: 49
ROM: cały czas zmieniam :)
Operator: Orange

Reklama

Re: UnROOT waszego G1

Postprzez pabloskn » 21:50 07 lut 2011

znowu failed w tym samym miejscu :/
pabloskn

 
Posty: 17
Podziękował : 3
Otrzymał podziękowań: 1
Telefon: HTC G1
Operator: Orange

Reklama

Re: UnROOT waszego G1

Postprzez darnox » 21:53 07 lut 2011

Znaczy, że coś źle skonfigurowałeś. Gdzieś na naszym forum znajdziesz poradnik jak zainstalować SDK i on tyczy się najnowszej wersji. Zawszę warto spróbować ;)
darnox
Avatar użytkownika
Moderator
 
Posty: 432
Lokalizacja: Elbląg
Podziękował : 4
Otrzymał podziękowań: 49
ROM: cały czas zmieniam :)
Operator: Orange

Reklama

Re: UnROOT waszego G1

Postprzez pabloskn » 22:45 07 lut 2011

moglbys mi podac cala zawartosc path? co Ci tam pisze?:>
pabloskn

 
Posty: 17
Podziękował : 3
Otrzymał podziękowań: 1
Telefon: HTC G1
Operator: Orange

Reklama

Re: UnROOT waszego G1

Postprzez darnox » 22:47 07 lut 2011

Ja mam tak:
Kod: Zaznacz cały
Kod ukryty dla gości. Zarejestruj się aby zobaczyć treść tego kodu.

tylko ja mam Win XP sp3 no i pewnie w innym folderze mam SDK ;)

Za ten post autor darnox otrzymał podziękowanie od:
pabloskn
darnox
Avatar użytkownika
Moderator
 
Posty: 432
Lokalizacja: Elbląg
Podziękował : 4
Otrzymał podziękowań: 49
ROM: cały czas zmieniam :)
Operator: Orange

Reklama

Re: UnROOT waszego G1

Postprzez pabloskn » 22:51 07 lut 2011

dzis juz raczej nic nie wskuram. jutro sie jeszcze pobawie :) wielkie dzieki za pomoc jutro dam znac co i jak :)

Edit:
podlaczone jest dobrze. SDK jest dobrze skonfigurowany... dalej ten sam problem

 Notatka moderatora
 Nie pisz posta pod postem, tylko używaj funkcji edit. - darnox 



Jest taka opcja zeby wyczyscic caly telefon i nagrywac softa na czysty? Bo chyba tylko takie rozwiazanie tu widze :/ bo w WM wiem ze cos takiego jest i jest to najlepsze rozwiazanie jak zle wgramy system... Nie mam pojecia jak naprawic blad poprzednika :/


bo rozumie ze skoro mam CM to znaczy ze mam zrotowanego fona... :P


w ogole ma ktos jakis pomysl jak zrobic tego recovera? bo jak juz uda sie uruchomic recover to juz zrobie se z sdcart :)
pabloskn

 
Posty: 17
Podziękował : 3
Otrzymał podziękowań: 1
Telefon: HTC G1
Operator: Orange

Reklama

Poprzednia strona

Powrót do Poradniki & Tutoriale



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama
ANDROID-FORUM.PL
">