Migracja z simplus do 36i6

Migracja z simplus do 36i6

Postprzez matt21 » 17:58 04 cze 2011

Witam.
Chciałbym się dowiedzieć, czy po migracji z simplus do 36i6 przez kod *147*36# będę mógł korzystać zarówno z oferty piszmów dobowy i esy nielimitesy?
Pozdrawiam
matt21

 
Posty: 2
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Migracja z simplus do 36i6

Postprzez Mesjash » 20:05 04 cze 2011

Sprawdź na stronie Plusa,
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników:
Musisz się zarejestrować, aby zobaczyć co jest tutaj napisane.

bo ostatnio sporo się zmieniło. Od ubiegłego tygodnia zarówno Simplus jak i 36.6 nie są już osobnymi markami należącymi do Polkomtela, a jedynie taryfami oferty Plus Na kartę.
Dla obydwu wymienionych taryf również pojawiło się sporo nowości.
Mesjash

Spec
 
Posty: 745
Podziękował : 15
Otrzymał podziękowań: 96
ROM: Windows Phone 8

Reklama

Re: Migracja z simplus do 36i6

Postprzez MudMan » 00:35 31 gru 2012

ALe jak przeczytałem ten watek to mi sie w ogle przypomniało o tym 36,6 bo juz dawno zapomniałem, ajk to wszystko sie zmienia szybko;)
A ja uwielbiam Sisu
MudMan

 
Posty: 5
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: Migracja z simplus do 36i6

Postprzez Weridion » 11:12 21 sty 2013

Raczej jak wpiszesz ten kod to hcyba można korzystać. Ale ja przed uruchomieniem sprawdziłbym na stronie.
Jak szukac elewacje kraków
Weridion

 
Posty: 5
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 1

Reklama

Re: Migracja z simplus do 36i6

Postprzez Gordon » 22:33 31 maja 2013

Najlepiej sprawdzić na stronie lub na infolinii
Gordon

 
Posty: 5
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: Acer Cloud
ROM: 32a
Operator: play

Reklama

Re: Migracja z simplus do 36i6

Postprzez Lucky » 01:34 11 cze 2013

usun konto
najlepsze lotki do darta
Lucky

 
Posty: 4
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: xperia x8

Reklama

Re: Migracja z simplus do 36i6

Postprzez Dawisska » 11:35 23 paź 2013

zadzwon na infolinie
Dawisska

 
Posty: 4
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Reklama

Re: Migracja z simplus do 36i6

Postprzez Doniaa » 14:13 06 lis 2013

Na infolinii ci pomogą.
Doniaa

 
Posty: 5
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: nokia
Operator: plus

Reklama

Następna strona

Powrót do Plus



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama
ANDROID-FORUM.PL
">