Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Uruchom grę z innej platformy na Androidzie
kuba08
Posty: 1
Rejestracja: 18:53 23 kwie 2014
Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Post autor: kuba08 » 18:58 23 kwie 2014

Bardzo chcialbym miec heroes 3 na android a vcmi mi nie dziala.Kupilem prog
ram dosbox turbo lecz nie wiem jak uruchomic heroes 3 .Czy ktos moglby wytlumaczyc mi prostym jezykiem jak to zrobic? Będe bardzo wdzięczny.



EcoRicardo2587
Posty: 2
Rejestracja: 07:02 11 lut 2014
Telefon: Sony Xperia E dual
Operator: 3
Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Post autor: EcoRicardo2587 » 12:17 01 lip 2015

Aj szkoda, że Ci nikt nie wytłumaczył..Bo ja też tego szukałem, tej odpowiedzi szukałem jak to należy emulować. Przede wszystkim mi się tak wydaję, że to forum nie jest od takich pytań i mi się tak wydaję, że to forum nie jest aż takie potrzebne na emulacje.



looqoos
Posty: 3
Rejestracja: 11:13 30 cze 2015
Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Post autor: looqoos » 14:15 27 lip 2015

forum jest od każdych pytać :)



koteknaplotek
Posty: 4
Rejestracja: 11:49 02 sie 2015
Telefon: alcatel
ROM: 3
Operator: bez
Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Post autor: koteknaplotek » 23:09 02 sie 2015

znajdź odpowiednią ścieżkę, zapytaj się w lokalnym sklepie komputerowym, czasem się znają.



klucznik13
Posty: 36
Rejestracja: 12:03 02 lis 2015
Kontakt:
Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Post autor: klucznik13 » 15:58 16 lis 2015

uwielbiam heroes 3 :) na pewno coś znajdziesz


stacje lutownicze
Ostatnio zmieniony 14:08 10 lis 2016 przez klucznik13, łącznie zmieniany 1 raz.



krele
Posty: 2
Rejestracja: 15:58 04 paź 2016
Kontakt:
Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Post autor: krele » 12:50 05 paź 2016

emulacja nie jest trudna tylko trzeba cierpliwości :)



WormsArmagedon
Posty: 55
Rejestracja: 12:00 02 lis 2015
Kontakt:
Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Post autor: WormsArmagedon » 14:00 17 paź 2016

pytać każdy może ;)

_________________________________
wideo mikroskop



Heniek1298
Posty: 95
Rejestracja: 10:35 13 kwie 2016
Telefon: Apple 6s
Operator: Play
Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Post autor: Heniek1298 » 15:52 24 lis 2016

heroes <3 moja miłość dzieciństwa


lupy podświetlane




Awatar użytkownika
klarun
Posty: 1
Rejestracja: 14:01 02 sty 2017
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:
Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Post autor: klarun » 14:08 02 sty 2017

pamietam jak sie w to grało długimi godzinami :)



RandalllBruth
Posty: 7
Rejestracja: 12:55 08 gru 2016
Telefon: 86924552747
ROM: La de Don jeep
Lokalizacja: Poland
Kontakt:
Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo

Post autor: RandalllBruth » 16:26 02 sty 2017

No dobra, to to już wiem. Tylko nie moge znaleśc adresu na stronie n-gage. Wie ktos gdzie on jest?



arkadiusz22
Posty: 1
Rejestracja: 11:04 07 lip 2018
Re: Jak emulowac neroes 3 w programie dosbox turbo?

Post autor: arkadiusz22 » 11:08 07 lip 2018

Jakbym wiedział jak się te gry emuluje to na pewno bym ci pomógł.




ODPOWIEDZ