Milestone digitizer

Awatar użytkownika
nokiaspl
Zasłużony
Zasłużony
Posty: 302
Rejestracja: 21:02 05 kwie 2010
Telefon: nokia N82 ,N8
ROM: Orginalny symbian
Operator: Era ->T-Mobile
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontakt:
Milestone digitizer

Post autor: nokiaspl » 19:33 07 paź 2011

Witam

Mam problem z digitizerem w Milestonie, poniewasz nie reaguje mi poprawnie prawa strona .


Obrazek

Awatar użytkownika
kokos
Zasłużony
Zasłużony
Posty: 318
Rejestracja: 17:20 25 sty 2010
Telefon: Motorola Milestone
Operator: Play
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:
Re: Milestone digitizer

Post autor: kokos » 00:57 09 paź 2011

Nie poprawnie to znaczy jak?



Awatar użytkownika
nokiaspl
Zasłużony
Zasłużony
Posty: 302
Rejestracja: 21:02 05 kwie 2010
Telefon: nokia N82 ,N8
ROM: Orginalny symbian
Operator: Era ->T-Mobile
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontakt:
Re: Milestone digitizer

Post autor: nokiaspl » 10:03 09 paź 2011

to znaczy ,że jak klikam w ustawienia włącza mi odtwarzacz muzyczny.


Obrazek

Mesjash
Spec
Spec
Posty: 744
Rejestracja: 18:50 12 lis 2010
ROM: Windows Phone 8
Re: Milestone digitizer

Post autor: Mesjash » 10:10 09 paź 2011

Robiłeś kalibrację ekranu?



Awatar użytkownika
nokiaspl
Zasłużony
Zasłużony
Posty: 302
Rejestracja: 21:02 05 kwie 2010
Telefon: nokia N82 ,N8
ROM: Orginalny symbian
Operator: Era ->T-Mobile
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontakt:
Re: Milestone digitizer

Post autor: nokiaspl » 12:41 09 paź 2011

nie da rady zrobić kalibracji , byłem w komisie powiedzieli mi ,że to wina digitizera


Obrazek

Awatar użytkownika
kokos
Zasłużony
Zasłużony
Posty: 318
Rejestracja: 17:20 25 sty 2010
Telefon: Motorola Milestone
Operator: Play
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:
Re: Milestone digitizer

Post autor: kokos » 17:04 09 paź 2011

A robiłeś format? Spróbuj, bo jak nie to tylko gwarancja :/



Mesjash
Spec
Spec
Posty: 744
Rejestracja: 18:50 12 lis 2010
ROM: Windows Phone 8
Re: Milestone digitizer

Post autor: Mesjash » 17:47 09 paź 2011

Ja miałem podobnie jak mi taśma do wyświetlacza padła w rozsuwanym HTC, najpierw padło pół, później cały ekran przestał reagować. Po kilku dniach działało już tylko podświetlanie. Pomogła wymiana taśmy.



Awatar użytkownika
nokiaspl
Zasłużony
Zasłużony
Posty: 302
Rejestracja: 21:02 05 kwie 2010
Telefon: nokia N82 ,N8
ROM: Orginalny symbian
Operator: Era ->T-Mobile
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontakt:
Re: Milestone digitizer

Post autor: nokiaspl » 20:33 09 paź 2011

zmieniałem kilka razy rom i farmotawanie robiłem i efekt ten sam mi się wydaje ,że pada już digitizer i tasma flex


Obrazek


ODPOWIEDZ