Milestone digitizer

Milestone digitizer

Postprzez nokiaspl » 19:33 07 paź 2011

Witam

Mam problem z digitizerem w Milestonie, poniewasz nie reaguje mi poprawnie prawa strona .
Obrazek
nokiaspl
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 331
Lokalizacja: Bolesławiec
Podziękował : 12
Otrzymał podziękowań: 7
Telefon: nokia N82 ,N8
ROM: Orginalny symbian
Operator: Era ->T-Mobile

Re: Milestone digitizer

Postprzez kokos » 00:57 09 paź 2011

Nie poprawnie to znaczy jak?
kokos
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 321
Lokalizacja: Łódź
Podziękował : 27
Otrzymał podziękowań: 20
Telefon: Motorola Milestone
Operator: Play

Reklama

Re: Milestone digitizer

Postprzez nokiaspl » 10:03 09 paź 2011

to znaczy ,że jak klikam w ustawienia włącza mi odtwarzacz muzyczny.
Obrazek
nokiaspl
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 331
Lokalizacja: Bolesławiec
Podziękował : 12
Otrzymał podziękowań: 7
Telefon: nokia N82 ,N8
ROM: Orginalny symbian
Operator: Era ->T-Mobile

Reklama

Re: Milestone digitizer

Postprzez Mesjash » 10:10 09 paź 2011

Robiłeś kalibrację ekranu?
Mesjash

Spec
 
Posty: 745
Podziękował : 15
Otrzymał podziękowań: 96
ROM: Windows Phone 8

Reklama

Re: Milestone digitizer

Postprzez nokiaspl » 12:41 09 paź 2011

nie da rady zrobić kalibracji , byłem w komisie powiedzieli mi ,że to wina digitizera
Obrazek
nokiaspl
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 331
Lokalizacja: Bolesławiec
Podziękował : 12
Otrzymał podziękowań: 7
Telefon: nokia N82 ,N8
ROM: Orginalny symbian
Operator: Era ->T-Mobile

Reklama

Re: Milestone digitizer

Postprzez kokos » 17:04 09 paź 2011

A robiłeś format? Spróbuj, bo jak nie to tylko gwarancja :/
kokos
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 321
Lokalizacja: Łódź
Podziękował : 27
Otrzymał podziękowań: 20
Telefon: Motorola Milestone
Operator: Play

Reklama

Re: Milestone digitizer

Postprzez Mesjash » 17:47 09 paź 2011

Ja miałem podobnie jak mi taśma do wyświetlacza padła w rozsuwanym HTC, najpierw padło pół, później cały ekran przestał reagować. Po kilku dniach działało już tylko podświetlanie. Pomogła wymiana taśmy.
Mesjash

Spec
 
Posty: 745
Podziękował : 15
Otrzymał podziękowań: 96
ROM: Windows Phone 8

Reklama

Re: Milestone digitizer

Postprzez nokiaspl » 20:33 09 paź 2011

zmieniałem kilka razy rom i farmotawanie robiłem i efekt ten sam mi się wydaje ,że pada już digitizer i tasma flex
Obrazek
nokiaspl
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 331
Lokalizacja: Bolesławiec
Podziękował : 12
Otrzymał podziękowań: 7
Telefon: nokia N82 ,N8
ROM: Orginalny symbian
Operator: Era ->T-Mobile

Reklama


Powrót do Problemy i Pomoc



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama
ANDROID-FORUM.PL
">