ZTE blade nie chce się włączyć .

ZTE blade nie chce się włączyć .

Postprzez yeaahh » 21:35 23 lut 2011

Witam , mój blade po aktualizacji z andka 2.1 na 2.2 nie chce się włączyć pokazuje się logo android a potem czarny ekran i nic więcej .. ;/ pomoże ktoś ? :(

 Notatka moderatora
 Przeniosłem do odpowiedniego działu// bolo 
yeaahh

 
Posty: 12
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: zte blade
ROM: 2.1
Operator: orange

Re: ZTE blade nie chce się włączyć .

Postprzez Viperoo » 22:12 23 lut 2011

zrobiłeś full wipe przed i po aktualizacji?
Obrazek Obrazek
na PM umawiam się tylko na randkę ! :o
Viperoo
Avatar użytkownika
 
Posty: 342
Lokalizacja: Kielce
Podziękował : 32
Otrzymał podziękowań: 58
Telefon: HTC Desire Z
ROM: Jutro i tak będzie inny
Operator: Orange

Reklama

Re: ZTE blade nie chce się włączyć .

Postprzez Neo » 20:33 26 lut 2011

Tak w skrócie załapałeś bootloopa - rób za każdym razem "full wipe" jak radzi kolega.
http://androidos.webig.pl
Samsung Galaxy S GT-i9000 Rom: 2.3.7 CyanogenMod 7.1.0
Samsung Google Nexus S i9023 SL Rom: 2.3.5 MIUI 1.10.7
Neo
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 463
Podziękował : 14
Otrzymał podziękowań: 43
Telefon: Samsung Galaxy S / Samsung Google Nexus S i9023 SL
ROM: 2.3.5 / 2.3.7
Operator: Plus /T-mobile

Reklama

Re: ZTE blade nie chce się włączyć .

Postprzez yeaahh » 15:44 27 lut 2011

Zainstalowałem od nowa rooma i wszystko działa . : ) dzieki
yeaahh

 
Posty: 12
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Telefon: zte blade
ROM: 2.1
Operator: orange

Reklama


Powrót do Problemy i Pomoc



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

  • Reklama
ANDROID-FORUM.PL
">