z4root- co i jak?

dudusbug
Posty: 12
Rejestracja: 18:24 09 sty 2011
Telefon: i5700
ROM: 2.1
Operator: Orange
z4root- co i jak?

Post autor: dudusbug » 17:56 02 lut 2011

Wie ktoś może czy jak się robi roota przez z4root to jest odrazu recovery? chciałbym zrobić roota na Swift-cie ale nie chce mi się bawić w SDK.
Jeśli nie ma recovery to jak je zainstalować?



Awatar użytkownika
Viperoo
Posty: 339
Rejestracja: 16:34 05 sty 2011
Telefon: HTC Desire Z
ROM: Jutro i tak będzie inny
Operator: Orange
Lokalizacja: Kielce
Re: z4root- co i jak?

Post autor: Viperoo » 18:05 02 lut 2011

z4root robisz tylko roota, niestety nie recovery :(


Obrazek Obrazek
na PM umawiam się tylko na randkę ! :o

Awatar użytkownika
darnox
Moderator
Moderator
Posty: 430
Rejestracja: 16:57 23 maja 2010
ROM: cały czas zmieniam :)
Operator: Orange
Lokalizacja: Elbląg
Kontakt:
Re: z4root- co i jak?

Post autor: darnox » 18:09 02 lut 2011

Przez z4root recovery wgrać się nie da :( Musisz niestety zainstalować SDK ;)



dudusbug
Posty: 12
Rejestracja: 18:24 09 sty 2011
Telefon: i5700
ROM: 2.1
Operator: Orange
Re: z4root- co i jak?

Post autor: dudusbug » 18:17 02 lut 2011

Ehh widzę, że bd musiał poczekać i zainstalować na 7 bo na XP SDK coś nie chce działać, dzięki za odpowiedzi.
Do zamknięcia.



Awatar użytkownika
darnox
Moderator
Moderator
Posty: 430
Rejestracja: 16:57 23 maja 2010
ROM: cały czas zmieniam :)
Operator: Orange
Lokalizacja: Elbląg
Kontakt:
Re: z4root- co i jak?

Post autor: darnox » 18:19 02 lut 2011

SDK chodzi na xp, sam korzystam ;) z jakiego poradnika instalacji SDK korzystałeś? No i co ci tam nie chodzi? Zaraz ci pomożemy ;)



dudusbug
Posty: 12
Rejestracja: 18:24 09 sty 2011
Telefon: i5700
ROM: 2.1
Operator: Orange
Re: z4root- co i jak?

Post autor: dudusbug » 18:40 02 lut 2011

Nie nie to wina mojego starego komputera on już wariuje, a laptopa zostawiłem u kuzyna więc na roota bd musiał poczekać kilka dni. Dzięki za chęci, ale temu komputerowi nic już nie pomoże.



Awatar użytkownika
darnox
Moderator
Moderator
Posty: 430
Rejestracja: 16:57 23 maja 2010
ROM: cały czas zmieniam :)
Operator: Orange
Lokalizacja: Elbląg
Kontakt:
Re: z4root- co i jak?

Post autor: darnox » 19:15 02 lut 2011

Dudusbug, nie był bym taki pewien powiedz po prostu co nie działa, a zobaczę czy coś da się zrobić ;) Zainstalowałeś, a nie możesz uruchomić czy może coś innego?



Awatar użytkownika
bolo
Zasłużony
Zasłużony
Posty: 227
Rejestracja: 19:42 25 sty 2010
Operator: Simplus Maximus
Kontakt:
Re: z4root- co i jak?

Post autor: bolo » 21:53 02 lut 2011

dudusbug pisze:Do zamknięcia.
Powinien być "do kosza". Nie rozróżniasz działów na forum? Do "ROMy i Modyfikacje" wrzucamy romy i modyfikacje, a nie wątki z pytaniami.
Przenoszę.


Obrazek


ODPOWIEDZ